Niels Bjerre2019-01-24T09:40:41+00:00

Niels Bjerre – Advokat

Faglig profil

Niels er uddannet cand.jur fra Aarhus Universitet i 2012, og startede samme år som advokatfuldmægtig hos firmaet der i dag hedder Advokatpartnerselskabet Bjerre, Ravn og Bjerre, hvor han i dag er advokat og siden d. 1/1-2016 har været partner.

Niels kommer oprindelig fra Thy, men bor i Holstebro sammen med sin kæreste og deres 2 børn.

Niels er medlem af netværksklubben Round Table i Holstebro.

Handel med fast ejendom

Niels har stor erfaring med rådgivning af kunder indenfor overdragelse af forskellige typer af ejendomme herunder i forbindelse med privatpersoners køb af villa, ejerlejlighed, andelsboliger samt overdragelse af boligudlejningsejendomme og erhvervsudlejningsejendomme.

For Niels er det væsentlig, at sagerne behandles omhyggeligt og effektivt.

Familieret og forældremyndighed

Arbejdet med sager indenfor familieret og forældremyndighed er et andet af Niels´specialeområder, hvor han bistår personer med bodelinger, skilsmisser og separationer. Endvidere hjælper han ofte i sager om forældremyndighed, bopæl og samvær.

For Niels er det vigtigt at være tilstede og lytte til kunden og kundes konkrete behov.

Inkassosager

Niels har ansvaret for advokatfirmaets inkassoafdeling og har flere års erfaring med behandling af inkassosager fra start til slut. Niels har kendskab til alle facetterne i inkassosagerne og bistår jævnligt kunder i inkassosager, fogedsager eller andre inddrivelsessager.

Testamenter, dødsboer og ægtepagter

Testamenter og ægtepagter er et af de områder, som Niels har arbejdet med igennem hele sin karriere. Han hjælper med udarbejdelse af testamenter uanset alder og familiesammensætning, og tilpasser rådgivningen til kundens aktuelle situation og ønsker.

Niels hjælper også jævnligt efterladte med behandling af dødsboer.

Lejeret

Lejeret herunder også erhvervslejeret er en af Niels´særlige interesseområder. Niels har under studietiden arbejdet med lejeretlig rådgivning hos en lejerforening og ageret som boligdommer ved boligretten i Aarhus i en periode på 4 år. Disse erfaringer sammen med de mange sager indenfor lejeret som advokat, har gjort at han har et særligt kendskab til netop dette område, hvor han rådgiver såvel udlejere som lejere om de komplekse regler.

Erstatningssager

Niels arbejdet også med private erstatningssager herunder erstatningssager efter trafikulykker, patientskader eller andre erstatningssager.

Familie og rejser

Når Niels har fri, så holder han meget af at være sammen med familien, ligesom han elsker at rejser rundt omkring i verden.

Kontakt

E-mail: nib@ret-raad.dk
Telefon: 97951833
Direkte: 46146737

Jeg er medlem af