Jeppe Ravn Hattens Jensen2019-01-24T09:42:10+00:00

Jeppe Ravn Hattens Jensen – Advokat

Faglig profil

Jeppe er uddannet cand.jur fra Aarhus Universitet i 2011, og startede som advokatfuldmægtig hos DELACOUR ADVOKATFIRMA i Aarhus (Nu Horten). I 2012 skiftede han til Smith Knudsen Advokatfirma i Holstebro. I efteråret 2016 kom Jeppe til firmaet der i dag hedder Advokatpartnerselskabet Bjerre, Ravn &Bjerre. Jeppe blev partner i firmaet d. 1/1-2018. Han er født og opvokset i Holstebro, hvor han bor sammen med sin ægtefælle og deres 3 børn.

Jeppe er medlem af Netværksklubben Round Table i Lemvig og Vestjysk Erhvervsnetværk i Lemvig.

Erhvervs- og selskabsret

Jeppe har som et særligt interesse område erhvervs- og selskabsret, hvor han rådgiver små- og mellemstore virksomheder omkring forskellige juridisk problemstillinger herunder også tvister og retssager.

Jeppe har arbejdet med dette arbejdsområde lige siden, at han startede indenfor advokatbranchen, og har derfor stor erfaring.

Straffesager og retssager

Jeppe repræsenterer jævnligt personer i straffesager, hvor han enten er forsvarer for den tiltalte eller bistandsadvokat for den forurettede.

Retssager for private personer og virksomheder er også en af de områder, som Jeppe beskæftiger sig en del med. Han har løbende mange retssager under behandling af forskellig karakter.

Jeppes tilgang tager sit afsæt i indlevelsen i kundens konkrete forhold for at sikre det bedste resultat for kunden.

Konkurs og gældsrådgivning

Kunder med økonomiske udfordringer hvad enten det er privatpersoner eller selskaber, bruger ofte Jeppe som rådgiver. Jeppe har fokus på en løsningsorienteret rådgivning således, at kunden er med ”hele vejen”.

Jeppe har arbejdet i flere år med dette arbejdsområde, og er i stand til at give en helhedsorienteret rådgivning til kunderne uanset deres situation.

Jeppes fokus er fra sagens start til at den er færdigbehandlet på, hvad der er det bedste for kunden.

Forsikring og erstatningssager

Et andet fokusområde som Jeppe har er forsikringssager og erstatningssager. Her hjælper Jeppe privatpersoner med behandling af personskadeerstatninger herunder personer som har været involveret i en trafikulykke, udsat for en patientskade, vold eller anden skade.

Jeppe bistår også personer, der har en tvist med deres forsikringsselskab om dækning vedrørende forskellige forsikringsprodukter.

Køb og salg af ejendomme

Jeppe beskæftiger sig meget med overdragelse af fast ejendom af enhver art herunder ejendomme til privat beboelse (villaer, ejerlejligheder, andelsboliger) og udlejningsejendomme herunder boligudlejningsejendomme og erhvervsejendomme.

Som et led i arbejdet med overdragelse af fast ejendom, har Jeppe også jævnligt tvangsauktioner bl.a. via Totalkredit.

Volleyball, sport og familie

Når Jeppe ikke arbejder bruger han tid på bl.a. Volleyball, hvor han igennem en årrække har spillet på højt niveau. Spiller han ikke volleyball, nyder han at dyrke motion og være sammen med familien.

Kontakt

E-mail: jrj@ret-raad.dk
Telefon: 97951833
Direkte: 46146721

Jeg er medlem af